WEBconference tjenester på 8 sprog

Siden sin begyndelse, Tele-effektivitet tilbudt WEBconference service i 3 sprog: engelsk, spansk og fransk. Nu, det øge sit sproglige tilbud til også at omfatte 8 sprog. Selv om europæiske sprog er hovedsageligt til stede som tysk, italiensk og hollandsk, har portugisisk føjet også for at omgive America Latina med Brasilien. Men det er uomtvisteligt en kinesisk interface, som er et gennembrud for WEBconferences. Have et kig på www.chinese.tele-efficiency.com

De kommende Olympiske Lege i Beijing forklarer ikke alene interesse af Tele-effektiviteten for Kina. I virkeligheden, kommenterede det er den hurtige voksende økonomi af Kina, som retfærdiggør set-up af remote møde værktøjer mellem kinesiske og occidental business folk, Michel Dionne, administrerende direktør for Tele-effektivitet. Han tilføjede: “Hvis mediet er budskabet, WEBconference: netværk og synergi”.

Forhandling af kommercielle aftaler kræver som regel mange samtaler. Det er, hvor WEBconference bliver interessant at reducere rejser, fremme udveksling og fremskynde indgåelsen af aftaler og opfølgningen heraf. Ikke desto mindre, det er toppen af isbjerget, fordi teknologi overførsel og projektledelse fordel ligeligt fra WEBconference.

Udgifterne til WEBconference service er normalt baseret på per-minut og pr. deltager satser. Men Tele-effektivitet tilbyder en gratis 30-dages prøveperiode, efterfulgt af en fast rente kvartalsvise eller årlige servicekontrakt, der omfatter et ubegrænset antal møder med et maksimum på 25 deltagere samtidig. Adressen på den internationale portal er: www.tele-efficiency.net.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.