Udvikle flere Streams af indkomst til din hjemme-baseret virksomhed

Mange hjem-baserede virksomhedsejere har en enkelt tjeneste eller et produkt, de leverer. De kan sælge e-bøger eller håndværk eller tale skriftligt tjenester. Specialiseret i et område er godt for mange grunde. For én, det letter markedsføring og hjælper virksomhed opbygge et solidt omdømme på ét område.
Selv om specialisering har sine fordele, er virksomheder, der følger alle af deres overskud fra et enkelt område generelt mere modtagelige for økonomiske udsving og mindre rentable lang sigt.
Et godt eksempel på flere streams af indkomst på arbejdspladsen i traditionel forretning er den moderne avis. En avis virksomhed bringer i indtægter på tre måder: ved at sælge papirer, ved at sælge reklameplads og ved at sælge annoncer. Hver af disse er en anden strøm af indtægter til avisen. Nogle aviser har desuden tilføjet en ekstra strøm af prissætningen for adgang til deres onlineindhold.
For de hjem-baserede virksomhedsejere som dig selv, vigtigste er at følge rÃ¥d af det gamle ordsprog: “Ikke lægge alle dine æg i én kurv.” I stedet, du skal arbejde pÃ¥ at udvikle flere streams af indkomst.
Tænke i en flod. En flod kan have hundredvis af små bifloder og streams tømning i det langs stien. Uden disse vandveje floden niveau ville falde betydeligt og måske en dag forsvinder helt. Det samme er tilfældet i erhvervslivet. Din indtjening er ligesom at floden; Det skal blive næret af mange kilder, ikke bare én. Hvis at en kilde sinker eller tørrer op, er den negative indvirkning på strømmen af din indtjening dramatisk.
Når du forstår, hvorfor du har brug for flere streams af indkomst, er spørgsmålet, hvordan du opretter dem. En hjemme-baseret virksomhedsejer, der har specialiseret sig i at skrive sikrede hende flere streams af indkomst ved at eje sin egen forretning, gør freelance arbejde for to andre selskaber og undervise en klasse på en lokal business college.
En anden hjemme-baseret virksomhedsejer tiltrådte affiliate programmer, der tilbydes af store navn detailhandlere og tjente penge fantasifuldt indarbejder dem i hendes stærkt trafikerede websted.
Stadig et andet tog sin eksisterende produkt, som var designet til at hjælpe marketingfolk producere effektive e-zine artikler, lavet nogle mindre ændringer, og igen pakket den som et værktøj for studerende kæmper for at skrive skole essays.
Som disse eksempler viser, kan flere streams af indkomst udledes i en række forskellige måder, hvis du tænke kreativt. Nøglen er at se på mulighederne for at supplerer din eksisterende virksomhed.
Hvis du sælger gourmet cookies, for eksempel, kunne du producere kogebøger. Hvis du arbejder med internetmarkedsføring, oprette en online boghandel fuld af marketing bøger via en affiliate program. Hvis du designe websteder, lære et kursus om det på din lokale skole eller tilbyde det online via din eksisterende business site.
Mulighederne for at etablere flere streams af indkomst er uendelige. Men du skal altid huske at nøglen til vellykket håndtering af flere streams af indkomst er ikke at miste fokus på din primære indtægtsskabende aktiviteter.
Har du nogensinde været på et websted, så dækket i annoncer, som du ikke kunne fortælle, hvad service eller produkt blev endda solgt? De fleste mennesker har. De mennesker, der kører disse websteder ikke klar over, at besøgende ikke kommer banner annoncer for andre firmaers produkter, men at lære mere om deres.
Når besøgende bliver bombarderet af disse andre annoncer, efterlades der i frustration. I det lange løb mister stedet penge, fordi det simpelthen ikke er generere nok salg til at berettige opladning en anstændig sats for reklame. Ideen er balance mellem disse andre måder at tjene penge uden at tage væk fra den indtægt, du allerede har.
Når du har din streams i sted og lære at opretholde denne balance, din indtjening vil flyde som en stabil flod og vil holde din hjemme-baseret virksomhed på fast grund.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.