Tip til Lydbogsafspiller: Sådan får du de bedste lydbøger til din enhed

De bedste lydbøger fortælles og fortælles udelukkende af forfatterne. Det er ikke let at finde de bedste lydbøger. Det er vigtigt at forstå, at ikke kun skal historien være overbevisende, men også at lydforestillinger undertiden kan være dårlige. Selv bøger, der er store, kan blive beskadiget af dårlig lyd. Dette er nogle tips og tricks, som jeg tror kan gøre dit barns lydbogsoplevelse fantastisk.

Først skal du have iTunes installeret, hvis du har købt en Apple iPhone. Dette er det, der giver dig mulighed for at downloade enhver lydbog direkte til din iPhone. Hvis du ikke har en lydbogsafspiller eller en download til din iPod, skal du selv få en. En lydbog er en fantastisk oplevelse, som jeg anbefaler, at du prøver.

Når du har hentet dine bøger, skal du åbne Indstillinger for at finde “vælg, hvilke programmer der kan bruge ekstern lagerplads”. Denne indstilling findes på en iPhone eller iPad på Generelle indstillinger > Lydeffekter og Lydstyring > Styring af afspilningslister. Det giver dig mulighed for at vælge “ither” eller “play sammen” med dine lydbøger eller musik. Dette findes i mappen Applikationer på en iPhone eller iPad. Nu, på en Android-telefon eller tablet, er dette normalt placeret i / præferencer>applications

Denne indstilling forbedrer din læsehastighed, især hvis der lyttes til podcasts, mens du pendler eller bliver i sengen. Du bør også kontrollere afsnittet “lydbøger” i dine lydindstillinger på en iPhone eller iPad. Dette vil sandsynligvis have mulighed for at “indstille afspilningstempo” eller “automatisk afspilningstempo”. Dette gælder kun for bøger, der er købt i iTunes Store. Du kan ikke gøre noget, hvis dine bøger allerede er blevet købt.

Online bogomformere som den i slutningen af denne artikel er den bedste måde at nyde dine yndlingsbøger i et andet format end Drm. Online software har den fordel, at du ikke behøver at installere software eller beskæftige sig med drivere og andre softwareproblemer. XoftSpy, en online konverter program, er stor. Det vil downloade dine ebøger og konvertere dem til ethvert format (APFS eller MFS), og derefter gemme dem på din computer. Du kan også få adgang til mange audiobook konvertering software online gratis, hvis du har en Android-telefon. Android Audiobook Manager app er min favorit. Det er nemt at bruge, har en enorm database med bøger, og det er gratis!

Du behøver ikke at bekymre dig om kompatibilitet med anden software og enheder, hvis du bruger et online audiobook-konverteringsprogram. Dine digitale medier, lyd og video kan konverteres til et drm-fri format. Dette giver dig mulighed for at frigøre plads på din computer / enhed og øger dine chancer for fremtidige køb. Mange af disse softwareprogrammer starter automatisk ved installationen. Konvertering af digitale medier kræver ikke, at du åbner et nyt program på din tablet eller smartphone. lydbøger på farten er også en god mulighed.

Dette indlæg blev udgivet i Samfund og Kultur. Bogmærk permalinket.