Luft under vingerne, både inde og ude

Når vi flytter luft fra udenfor til indenfor, kalder vi det for ventilation. Når man derimod flytter luft fra indeklima til indeklima, kalder man det for luftoverførsel. Det vigtige at forstå her er, at luft ikke bare er luft. Du kender nok scenariet, hvor du har siddet, enten i en varm bil, et alt for varmt rum eller lignende, og du bare ikke har kunnet stille noget op. Måske har du ikke kunnet gøre noget, fordi der var ligeså varmt udenfor, eller fordi du var bundet til dette sted på dette givne tidspunkt.

Det kan du nu gøre op med. Ligesom så mange andre ting i det moderne liv, så lærer vi mennesker hvordan vi udvikler løsninger, der lader os være herre over ting, som vi ellers aldrig før har kunnet styre før. Man siger jo, at vind og vejr er op til de højere magter at styre, men så alligevel ikke længere, med en ventilator. En ventilator er ikke bare en ventilator, og derfor har eksperter sørget for at guide dig gennem en jungle af valg, for at finde netop de ventilatorer, der har scoret højest i den store ventilator test.

Med en af disse højt rangerede ventilatorer er du sikret aldrig mere at skulle gå på kompromis med dit indeklima

Ud i det blå og mærk at du er i live

Nogle gange, kan man også opnå luftforandringer ved simpelthen bare at komme op og ud i verden. En fantastisk måde, hvorpå man kan kombinere frisk luft, transport og motion er en elcykel.

Også her, skal du ej fortvivle, når du skal vælge og vrage. Det er nemlig hellere ikke et valg, som du bør gøre dig helt uden overvejelser. Frisk luft bør være en menneskeret, og heldigvis er det da også noget, som de fleste mennesker i verden kan tilgå. For at lufte ud i hus og hjem er ligeså vigtigt, som at lufte ud i krop og sind. På denne måde siger du ja til livet og nej til at gå på kompromis.

Dette indlæg blev udgivet i testoverblikket. Bogmærk permalinket.