Kan jeg blive en Transcriptionist?

Hvis du kan lytte godt og skrive med et minimum af fejl, kan du blive en transcriptionist. Generelle transskription tilbyder nogen dygtige med deres computertastatur med mulighed for at opbygge en succesfuld og rentabel business karriere som en transcriptionist. Generelle transskription er simpelthen at skrive oplysninger, som du hører fra en lydfil i et tekstformat.
Den bedste del af dette er, at der kræves ingen særlig uddannelse til at blive en transcriptionist. En god lytter og skrive færdighed er god nok til at starte. Det er også vigtigt, at du er i stand til at følge instruktioner, som en klient vil specificere, hvad præcis. De kan have en valgte format for den tekst, du skal oprette.
De udstyr, du har brug for at blive en transcriptionist er-
1. computer med internetforbindelse med høj hastighed
2. tekstbehandlingsprogram
3. et par gode hoved-telefoner
4. fodpedal til at styre hastigheden
5. andre software, der vil hjælpe dig i transskribere.
Bortset fra at skrive færdighed, skal du muligvis nogle fælles talent som-
1. evnen til at anvende sund fornuft-tider du ikke kan forstå nogle ord eller sætninger i diktat, skal der du finde ud af, hvad taleren forsøger at sige.
2. gode kommunikationsevner-For markedsføring din virksomhed og beskæftiger sig med klienter, kommunikation er meget vigtig.
3. professionalisme-du skal være meget professionelt stykke tid beskæftiger sig med klienter.
4. viden i engelsk-til Stavekontrol og grammatik, bør du have god forståelse af engelsk sprog.
5. perfektionist-dette kvaliteten af jeres vil medvirke i redigering til færre fejl.
6. god organisatoriske færdighed-det er bedre at bo organiseret til at håndtere dine klienter.
Der er en stor efterspørgsel efter generelle transskription services og dette præsenterer en usædvanlig mulighed for dem, der er interesseret i denne forretning. Hvis du kan lide at skrive og har et håndelag i computer, ville en transskription virksomhed være et godt valg for dig. Har du fleksibiliteten i dit arbejde tidsplan og kan du være din egen chef.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.