Alt du skal vide inden dit næste bilkøb

At købe ny bil er ofte en dyr affære, og derfor er det vigtig, at du gør dit forarbejde inden du skriver under på kontrakten og kan tage den første tur. Undersøg derfor bilmarkedet generelt, og få en fornemmelse for, hvor de forskellige mærker og modeller ligger prismæssigt. Dernæst skal du tage et kig på økonomien, og finde ud af hvad din økonomi tillader. Dermed har du også en klar grænse for hvad du kan købe for, og bliver dermed ikke så let påvirket af tilkøb af andre modeller eller ekstraudstyr. Lån penge i weekenden

Tjek den brugte bil grundigt inden du køber

Der kan være fordele ved at købe en brugt bil fremfor en helt ny. Først og fremmest sparer du en del penge, da mange biler hurtigt falder i værdi. Hvis du derfor bruger lidt tid på at undersøge markedet, kan du være heldig at finde en bil der eksempelvis er et til to år gammel, og måske samtidig kun har kørt ganske få kilometer. Dermed kan du være heldig at finde den samme bil til en betydelig lavere pris.

Hvis du har besluttet dig for at købe en brugt bil i stedet for en ny, er der en række faktorer du bør være særligt opmærksom på. En af de væsentligste ting du bør undersøge, er om der er restgæld i bilen. På tinglysningens hjemmeside kan du nemt via nummerpladsen tjekke, om der er gæld i bilen. På den måde undgår du at skulle komme til at købe katten i sækken.

En anden faktor der er relevant, er hvornår bilen sidst er blevet synet samt hvad den har ”fejlet” førhen. På trafikstyrelsen kan du nemt hente diverse oplysninger, så du sikrer dig, at der ikke er en skade du kommer til at hæfte for.

Dette indlæg blev udgivet i lån. Bogmærk permalinket.