Badeværelse Renovering

Flere uønskede udfordringer opstår, når du opdaterer ældre type badeværelser fra de gamle VVS fører ind i brusekabine, bad eller synke til vandet beskadiget gulv. Du ved aldrig, hvad du vil finde, når du begynder dissekere badeværelset. Når du løfter op, at gamle keramiske eller vinylgulve, ikke blive overrasket over, hvad der kunne lurer under overfladen. Jeg har for nylig afsluttet en ombygning i hjemmet tur med et lokalt hjem kontraherende selskab, fordi jeg snart ville være at tackle min egen badeværelse Renovering og ønskede at sikre intet var overladt til tilfældighederne, da jeg ville gøre det meste af arbejdet selv.

Dreje mit fokus til badeværelse renoveringsprojekt, var jeg taget tilbage et par skridt ved hvad jeg så og indså hurtigt, hvis først opgaven ikke er udført korrekt, vil du faktisk bruge flere penge i reparationsprocessen. Da den keramiske fliser ikke var korrekt fastsat, svær vand beskadigede sket over tid og var i desperat behov for at erstatte mørtlen ikke var jævnt fordelt over hele gulvbrædder, der gav måde at rådnet krydsfiner og i sidste ende føre til at skulle starte fra bunden. Hvis du ikke er en professionel og har brug for rådgivning om korrekt installation teknikker, holde lokale isenkræmmere ofte weekend klasser på en række forskellige hjem renoveringsprojekter. Fra anlægget af nye brusere indhegninger, bad paneler eller brusekabiner, alt hvad du behøver at vide til dit badeværelse renoveringsprojektet. Investere et par timer af din tid til at få det rigtige første gang vil betale sig på lang sigt eller hvis du ønsker for at leje en ekspert, før du gør det, grundigt forskning forbi hjem ordregivende projekter og få referencer fra forskellige kilder.

Ansætte en badeværelse entreprenør til at gøre din renoveringer

Hvis du har venner eller slægtninge, der har haft nogen arbejde ved hjælp af en home kontraherende selskab, gå ud og have et kig på håndværk. Jeg havde mulighed for at besøge en ældre hjem, der blev totalrenoveret, hvor hjemmet kontraherende selskab tog på den store virksomhed af rippe ud og installere nye badeværelse møbler, nyt badeværelse suite og nye keramiske gulve. Projektet blev indrømmet Pano Sofianos af Rombus.ca hjem kontraherende Ltd, beliggende i Toronto, Canada, der har været i home renovering virksomhed i flere årtier og skaber præcedens i overlegen håndværk.

En perfektionistisk og yderst omhyggelig, når det kommer til gør jobbet ret, Pano Sofianos aldrig efterlader noget til tilfældighederne. Den maleriske badeværelse lignede det tilhørte på forsiden af bedre boliger og haver, godt færdige badeværelse inkluderet en smuk hjørnebadekar for plads bevarelse, en traditionel fast regn brusehoved, væg monteret badeværelse opbevaringsskabe, nye badeværelse forfængelighed og jordnær farvede keramiske gulv fliser. Når badeværelset var afsluttet var et professionelt design, der er fastsat en rolig plads, der omfattede subtile variationer af væggen farver, træværk og badeværelse frysere alle visuelt forbedret udseendet af badeværelset og gav udseende af rummelighed . Det er stærkt anbefales, hvis du får mulighed for at se første hånd det tidligere arbejdet i et hjem renovering firma som jeg gjorde for Rombus.ca kontraherende, dette vil hjælpe i udvælgelsesprocessen baseret på pris og kvalitet af arbejdet.

Underskrive en kontrakt med dit badeværelse designfirma

Før undertegnelsen med din hjem entreprenør, granske deres arbejde under lup, kig til de mindste revner og furer i den keramiske fliser, undersøge den fugning, caulking omkring badekar, brusere, håndvaske og enhver kabinet sammen med nogen mangler i væggene, huske når hjem kontrahenten forsvinder fra byggepladsen, kan det være svært at få dem tilbage til hjemmet til at foretage reparationer. Det er også afgørende at udarbejde en bindende kontrakt elinstallatør mellem boligejer og virksomheden du overvejer at ansætte til dit badeværelse renoveringsprojekt og ikke logge på en stiplet linje, indtil du er helt tilfreds med deres arbejde etik og politik. Du ønsker at sikre virksomheden du leje vil vende tilbage til byggepladsen at foretage eventuelle nødvendige reparationer skulle noget gå galt med badeværelse installation fra VVS til gulve, der forbruger smart vil beskytte din investering.

Skrevet af Shelley Murphy for www.victoriaplumb.com en online forhandler af baderumsmøbler, damp brusere, Bruseafskærmninger, jacuzzi spa-bad og bad relaterede produkter tjener det Forenede Kongerige.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

1 Response to Badeværelse Renovering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.